Voorwaarden deelname

In Wijk bij Duurstede wordt jaarlijks de AtelierRoute georganiseerd. Dit jaar is dat dus op:

ZATERDAG 21 MEI EN ZONDAG 22 MEI 2016

Marketing

De KunstStad zal, indien u zich als deelnemer aan de Atelierroute aanmeldt, uw atelier opnemen in de route door de drie kernen (Cothen, Langbroek en Wijk). De route zal op diverse manieren gepubliceerd worden: pers, Facebook, website(s), een AtelierRoute-app, izi-Travel-app en een ouderwets papieren route-boekje. 

Dit is een prachtige manier om uw werk in uw eigen informele omgeving onder de aandacht te brengen van kunstliefhebbers. Op deze dagen wordt van u wel verwacht dat u uw atelier voor het publiek openstelt. De openingstijden zijn van 12:00 tot 17:00 uur.

De route gaat over de drie kernen Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Om de bezoekers onderweg een rustpunt te verschaffen zullen zij bij deelnemende horeca een kleine versnapering kunnen nuttigen alvorens zij de route naar uw atelier hervatten.

Inschrijving

Wanneer u belangstelling hebt, verzoeken wij u dit door middel van het online aanmeldingsformulier kenbaar te maken en uw aanmelding in te sturen vóór 1 mei 2016. 

Kosten

De kosten voor deelname aan de AtelierRoute zijn éénmalig €30. Besluit u om lid te worden van de KunstStad dan zullen deze kosten alsnog verrekend worden met de contributie voor 2016. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden gaat u akkoord met de automatische incasso van de deelname-kosten van uw rekening.

Verdere voortgang

De inschrijving sluit 1 mei 2016. Zodra alle deelnemers bekend zijn zullen wij de route aan u meedelen.

Uw aanmelding wordt met belangstelling tegemoet gezien.