• Home
  • Galeries
  • Reinaerde Atelier 't Rondeel

REINAERDE ATELIER 'T RONDEEL

rondeel

Je kent ze wel...

Vanaf zondag 7 augustus zijn, in ’t Rondeel, tekeningen, schilderijen en beelden te zien van beroemde mensen. Je kent ze wel, Albert Einstein, Michael Jackson, Jezus, Byoncé , Lady Gaga en vele anderen zijn te zien, te huur en te koop.

Al vele jaren zijn beroemdheden een belangrijke inspiratiebron voor de kunstenaars van ’t Rondeel en ateliers de Wijde doelen in Utrecht. Of het nu popsteren, koningskinderen of filmsterren betreft ze spreken tot de verbeelding en dagen uit tot het vereeuwigen in klei, op papier, of op het doek. Het is tijd om daar eens een speciale expositie aan te wijden.
De deelnemende kunstenaars zijn:
Shen van der Knaap, Daniël Scheurink, Bob van Buuren Rob Morren, Kitty van Straaten, Louis Stam, René van Breene, Donne Dijkhorst, Jessica Magnin, Lila Ramsoekh, Antoinette van Rijn, Suzanne Wijman, Joke van Rhede Spies, Kitty van Straaten, Edward Linnenbank, Kees Jan Biljardt, Bernard van de Hoek, Marieke Romeijn, Rob Heimel en Jaqueline de Bruin, Angelique Groen.

napoleon zustertheresa

OPENINGSTIJDEN

1e zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur 
Maandag t/m donderdag van 09:30 – 15:00 uur 
en op afspraak.

MEER OVER...

Reinaerde Atelier ’t Rondeel huist in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Wijk bij Duurstede. Hier exposeren, verkopen en verhuren wij originele kunst van zogeheten ‘Outsider Art’ kunstenaars.
Outsider Art is kunst gemaakt door ongeschoolde kunstenaars, die zich buiten de marges van de kunstmarkt bevinden. Zoals mensen met een beperking of met een psychiatrische achtergrond, visionairs en volkskunstenaars. 
In onze galerie is schilderkunst, grafiek en keramiek te zien en te koop van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het werk uit eigen collectie kunt u lenen via onze kunstuitleen. Tevens is er een atelier waar kunstenaars met een beperking, onder professionele begeleiding, hun eigen stijl verder kunnen ontwikkelen.

ROute

Ga naar website...