• Home
  • Galeries
  • Galerie Lokaal Eisicht

galerie lokaal eisicht

eisicht

agenda

stefanvandenbroekGalerie Lokaal Eisicht nodigt u van harte uit voor de eerste expositie van het werk van Stefan van den Broek. Recent afgestudeerd aan de HKU, al ver daarvoor bezig met het levensvragen die in een regulier mensenleven veel later of zelfs nooit aan bod komen. Er meldde zich met Stefan van den Broek een inhoudelijk boordevol ‘being’ aan de poort van de studie. Er moest door hem slechts een techniek gevonden worden om de dringende opdracht vanuit zijn ziel vorm te geven. Die vorm is er gekomen, en hoe. En het eind is nog lang niet in zicht.
Stefan van den Broek maakt in zeefdruk indrukwekkend stoffelijk wat er altijd is maar zelden wordt gezien: de taal, niet als woorden en zinnen, maar als, als, een dimensie tussen wezens, mensen...complicado mucho mon amour. Ik kom er niet goed uit. En dat hoeft ook helemaal niet. En ja, dan kun je er niet meer omheen.
Een zeer bijzondere verzameling nagenoeg tastbare visioenen, beelden waarop je niet uitgekeken raakt en waarover je niet over uitgezwegen kunt zijn. Komt dat zien, komt dat beleven.

Aanvang aanstaande zondag 5 juli vanaf 10.30 uur, te zien tot eind augustus op iedere eerste zondag van de maand en op afspraak.

Wilhelminastraat 2a
Wijk bij Duurstede

OPENINGSTIJDEN

Op iedere eerste zondag van de maand is de expositie vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur geopend. Gedurende de gehele dag wordt mogelijkheid tot ontbijt, met of zonder ei, geboden.

MEER OVER...

Het voormalig woonhuis, galerie en atelier van de familie Jonkergouw is door de nieuwe eigenaren recent verbouwd tot twee woonhuizen met de functies wonen en werk. Na de verbouwing bleek de mogelijkheid om kunst tentoon te stellen nog behouden te zijn. Vanaf 1 maart 2015 bieden galeriehouders Jan-Anthonie van Silfhout en Lydia van Silfhout-Oosterhof u met veel genoegen gelegenheid om in een gastvrije omgeving te genieten van een select aanbod in hedendaagse kunst.

ROute